Segem Mayıs 2018 sınavı başvuruları

0
4178

Segem Mayıs  2018 sınav başvuruları

Segem sınavları ile ilgili olarak başvurular kurumun resmi Web sitesinden açıklanıyor, Segem Mayıs 2018 sınavı başvuruları için sistemler açılmış durumda.. Sınav 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak olup sınavlara başvuru bilgileri ile ilgili kullanım kılavuzu makalemiz ekin dedir. ( Resmi olarak kullanım kılavuzu yayımlanmadı fakat adımlar aynı olduğundan eski kullanım kılavuzu paylaşılmıştır )

Sınava başvuru işlemleriyle ilgili yazımızı okuyarak başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştire bilirsiniz. Sınav giriş ücretleriyle ilgili olarak izlenecek yol ise ilgili yazımızıtakip edebilirsiniz.

Sınava giriş ücreti 104,00 TL’dir, ayrıca 58 puan ve altında puan alarak Segem sınavında başarısız olan adaylar için ise sınav giriş ücreti 84,00 TL’dir. Nisan ayında başarısız olan arkadaşlarımız fırsatı kaçırmasalar iyi olur..

Fakat bir konu mevcut sınav aşağıdaki illerde yapılacak eğer bu iller dışındaysanız ilinizdeki sınavı beklemeniz daha mantıklı olacaktır.

MAYIS AYI TEKNİK PERSONEL YETERLİLİK SINAVININ YAPILACAĞI İLLER

20 Mayıs 2018 Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Giresun, İstanbul, Kars

Sınava hazırlık için sitemizdeki ilgili bölümleri kullanmak faydanıza olacaktır, şimdiden sınavınız da başarılar dileriz.

Sınav Giriş Bilgi Formu

( Resmi olarak kullanım kılavuzu yayımlanmadı fakat adımlar aynı olduğundan eski kullanım kılavuzu paylaşılmıştır )

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz