11890 Araç Hasar Sorgulama Hizmeti

0
2739

11890 Araç Hasar Sorgulama Hizmeti

11890 Araç Hasar Sorgulama Hizmeti sayesinde artık almak istediğiniz araca ait araç hasarlarını zahmetsizce öğrene bileceksiniz. Hizmetin devreye alınması ile birlikte 5664 e göndererek tam olarak anlamadığınız aracın hasar durumu ve hasarlarının niteliklerini kolayca öğrene bileceksiniz.

11890 Araç Hasar Sorgulama Hizmetii
11890 Araç Hasar Sorgulama Hizmeti

Bu hizmet ilet 11890 numarasını arayarak aşağıdaki bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

ARAÇ HASAR SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Dilediğiniz aracın daha önce herhangi bir kazaya karışıp karışmadığını, eğer hasar gördüyse tüm bilgileri ve hasarın tutarını kolayca öğrenebilirsiniz.

ARAÇ DETAY SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Dilediğiniz aracın marka ve modelini, hangi illerde tescilinin olduğunu, kasko bilgilerini, trafiğe çıkış tarihini, plaka değişimi olup olmadığını, araç türündeki değişim listesini, son sahip bilgisini ve süresini öğrenebilirsiniz.

KASKOSUZ DÖNEM SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Dilediğiniz aracın trafiğe çıkış tarihini ve trafiğe çıkış tarihinden bugüne kadar kasko yaptırılmayan dönem bilgilerini öğrenebilirsiniz.

DEĞİŞEN PARÇA SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Dilediğiniz aracın geçmişte değişen parçalarını, parçaların orijinal olup olmadığını, parçanın kaç adet olduğunu, kaza tarihini, tamirat anındaki kilometre bilgisini, toplam değişen parça tutarını, toplam işçilik tutarını öğrenebilirsiniz.

HASARI ÖDEYECEK ŞİRKET SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Trafik kazası mağdurunun hasarı hangi sigorta şirketinden alacağını, kusurlu aracın plakasını ve sigorta şirketinin açmış olduğu hasar dosya numarasını öğrenebilirsiniz.

POLİÇE SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Trafik ya da kasko poliçenizin yürürlükte olup olmadığını, poliçe numarasını, ne zaman sona ereceğini ve poliçe iptal edilmiş ise ne zaman iptal edildiğini öğrenebilirsiniz.

TUTANAK SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Trafik kazasına karışanların kendi aralarında tuttukları kaza tespit tutanağı sonucunda oluşan her bir aracın plakaları ve kusur oranlarını, tutanağın durumunu, kaza tarihini, tutanağın oluşturulduğu tarihi öğrenebilirsiniz.

VEFAT EDEN İÇİN HAYAT POLİÇE SORGULAMASI ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ

Vefat eden sigortalıların hayat poliçesi varsa hangi sigorta şirketinden vefat tazminatının alınacağını ve kaç adet poliçe olduğunu öğrenebilirsiniz

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz